IIA Congres 2024 Conformance & Performance

This is a recommended event for:
Event Summary

Op 20 & 21 juni 2024 zal het IIA Nederland haar jaarcongres 2024 organiseren. Het thema van het jaarcongres is ‘Conformance & Performance’, waarbij alles draait om de keuze tussen voldoen aan verwachtingen en excelleren in prestaties. De vijf hoofdthema’s tijdens het congres zijn: AI, Cyber, Human Capital, Duurzaamheid en Innovatie.

Als jarenlange partner van IIA Nederland, zal Wolters Kluwer tezamen met haar implementatie & service partner BR1GHT ook dit jaar weer aanwezig op het IIA Congres. Om invulling te kunnen geven aan ‘Conformance & Performance’ en de specifiek de hoofdthema’s Duurzaamheid en Innovatie, is vergaande digitalisering van de Internal Audit Functie en de audit workflow een must. Wolters Kluwer en BR1GHT zullen samen de kracht van digitaliseren van de Internal Audit Functie met TeamMate oplossingen toelichten op onze stand.

Event registration

If you are interested in this event, please follow the registration link. In order to make sure that you get your confirmation and all updates, please leave your contact details below.

Thank you for trusting us and we look forward to welcoming you soon.

Organizer
Venue
Info

Event details

IIA Congres 2024 Conformance & Performance

TeamMate+ is de wereldwijd marktleider op het gebied van Audit Management Systemen en wordt wereldwijd gebruikt door 130.000 auditors. TeamMate+ met haar uitstekende functionaliteiten en gedegen implementatiestrategie, zal sterk bijdragen aan het verhogen van de effectiviteit & effectiviteit van de IAF en het voldoen aan de IIA Global Internal Audit Standards (GIAS 2024). TeamMate Analytics ondersteund de auditor met 150 Computer Aided Audit Tools (CAATs) bij de analyse en bewerking van data. Tenslotte TeamMate+ ESG. ESG-rapportages zijn van cruciaal belang voor het succes van de organisatie op het gebied van duurzaamheid: klimaatverandering, gelijkheid en inclusiviteit, en andere milieu- en sociale kwesties. Middels TeamMate+ ESG kunnen IAF’s onafhankelijke zekerheid toevoegen aan de ESG-rapportages en management helpen ESG- en duurzaamheidsgerelateerde risico’s te begrijpen en te adresseren.